10 Aralık 2013 Salı

Gerçek Waterproof Göz Kalemi Arayanlara !!! ( Lancome Khol Hypnose Waterproof )


Selamlar :)

Siyah göz kalemi hepimizin kullandığı bir makyaj malzemesi.. En hafif makyajı bile tercih edenler en azından bir göz kalemi kullanır. 
İlk edindiğimiz makyaj malzemesi ruj ve siyah bir göz kalemi değil midir ? :) 

Benim de çok çeşitli  marka ve renklerde göz kalemlerim var. Ancak '' Smokey Eyes '' göz makyajı trend olduğundan beri uzun zamandır göz içine uygulandığında akmayacak ve sabitlenecek bir göz kalemi arayışı içindeydim. Tüm denemelerim sonucunda nihayet istediğim ürüne ulaştım :)

Bugün sizleri mükemmel olarak sıfatlandırabileceğim,  '' Lancome Khol Hypnose Waterproof '' göz kalemi ile tanıştırmak isterim.


Efendim, kendisi der ki;
  • Uzun süre kalıcıyım,
  • Kremsi, yumuşak bir dokuya sahibim,
  • Akmam,
  • Suya dayanıklıyım...
Ben de diyorum ki;

Evet... Gerçekten bütün vaatlerini yerine getiriyor !

Sabah sürüyorum, kendim silene kadar gözümde hala duruyor. Çok kalıcı. Hem de akmadan...

Oldukça yumuşak bir dokusu var. Göz içine sürekli göz kalemi sürmem, ama dramatik bir görüntü elde etmek istediğimde, Smokey Eyes makyajı yapmak için, kirpik diplerini vurgulama amaçlı üst göz içine ve altına sürüyorum. Resmen sabitleniyor!  
Yani lafta değil, gerçek anlamda waterproof özelliği var. Ancak buna rağmen, silmek istediğinizde gözünüzü çıkarmadan :) kolayca waterproof göz makyajı temizleyicisiyle silebilirsiniz.

Hatta, yumuşak ve kremsi bir dokusu olduğu için fazla zamanınız olmadığında, basit bir smokey eyes makyajı yapmak isterseniz, rahatlıkla göz kapağınıza şöyle kalın kalın, dağınık birkaç çizgi çizip fırça ile karıştırın. Tamamdır,  pratik smokey eyes makyajınız hazır :)

Üstelik kullanımı çok pratik. Ucunu açma derdi yok. Asansörlü !


Rengi simsiyah, süper... Sizin için swatch'ladım.
Buyrun... inceleyebilirsiniz :)


Fiyatı göz kalemi için biraz yüksek. 50 TL civarı. Ben bir arkadaşım vasıtasıyla yurt dışından oldukça uygun bir fiyata sahip oldum. Siz de yurtdışından satın alma imkanı bulursanız kaçırmayın derim. 

Sonuç itibariyle ben çok çok beğendim. Amacım özellikle göz içinde akmayacak bir kaleme sahip olmaktı. Görevini başarıyla yerine getirdi. Kesinlikle ödediğiniz paranın karşılığını alabileceğiniz gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir göz kalemi oldu kendisi...

Sizin göz kalemi tavsiyeleriniz var mı? Beklerim :)

Yeni bir postta tekrar buluşmak üzere,

Sevgiler
Seçil
 



6 yorum:

  1. Canım blogunu cok begendim takipleşmek dileğiyle :)
    busragenc.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim :)
    ben de senin bloğunu çok beğendim ve takibe aldım :)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,
    Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim :) takipteyim :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Maybelline master drama göz kalemi akmıor hiç hatta makyaj temizleycle bile zor cıkıor tavsiye ederim 20 tl civarında fiyatı...

    YanıtlaSil
  6. inceliyorum hemen :) teşekkürler

    YanıtlaSil